NEJ NEJ NEJ

naše cena 259 Kč (10 EUR)
skladem
naše cena 1 099 Kč (42 EUR)
skladem
naše cena 549 Kč (21 EUR)
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 59 Kč (2 EUR)
skladem
naše cena 459 Kč (18 EUR)
skladem
naše cena 249 Kč (10 EUR)
skladem

KONTAKTY

KDE Group s.r.o.
Guldenerova 37
301 00 Plzeň
tel: +420 702 049 139
info@eurovlasy.cz
doručovací adresa: Škroupova 2, 301 00 Plzeň
IČ: 48364061, DIČ: CZ48364061

NOVINKY

arr3Ucelená nabídky kosmetiky Alterna za nejlepší ceny na trhuVzhledem k Vašemu mimořádnému zájmu o kosmetiku Alterna jsme se rozhodli nabídnot Vám její kompletní... arr3Nová prodejnaOtevřeli jsme pro Vás novou prodejnu v centru Plzně - Škroupova 2, Plzeň. Prac. doba po - pá 8:30...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas KDE Group s.r.o., se sídlem Guldenerova 37, 301 00 Plzeň, IČ 48364061, zapsaná u Krajského soudu v Plzni., oddíl C., vložka 3827 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@. s žádostí eurovlasy.cz o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů